Людей на росії почали готувати до поразки в Україні, – військовий експерт

Олег Жданов переконаний, що кремль вже використав усі козирі

Військовий експерт Олег Жданов заявив, що росіян почали поступово готувати до поразки в Україні та повернення тимчасово окупованого Криму.

За його словами, росії більше нема чим лякати Україну та світ, тому залишається готувати своє суспільство до поразки.

Олег Жданов
Олег Жданов

– Росія вже використала всі козирі. Навіть ядерний шантаж не лише нас, а й світової спільноти, все одно, він не діє. Нема того результату, який очікувала росія.

 

Ну чим вони ще нас можуть налякати? Ракетним ударом – ні, ми не боїмося, ми знаємо, що це і знаємо, як з ним боротися. Електростанція (ред. – ЗАЕС) – вони отримали абсолютно зворотну реакцію – понад 40 країн, плюс країни ЄС поклали усю відповідальність на росію. Тобто усі розуміють, хто це робить і для чого. А по-друге, ніхто не злякався – усі вимагають демілітаризації території станції. А коли ціль не досягнута, росія може максимум ще тиждень полякає, а далі це зійде нанівець, оскільки немає ефекту та реакції у відповідь, – пояснив Олег Жданов.

Експерт також заявив, що тепер рф нічого не залишається, як за допомогою пропаганди поступово готувати своє населення до поразки в анексованому Криму:

Росія тепер поступово буде готувати своє суспільство, бо у рф править пропаганда, навіть не путін, до того, що в Криму диверсанти. Вони будуть робити це поступово і заздалегідь.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень