Російські загарбники опинилися у вогняному котлі та панікують: Що відбувається на Херсонщині

Експерт розповів, що росіяни готуються до атак ЗСУ

Фото з мережі
Фото з мережі

Через знищення мостів російські окупанти не можуть перемістити достатню кількість техніки на правий берег Херсонської області, щоб уникнути «вогняного кільця» від ЗСУ.

Військовий експерт Роман Світан розповів, що росіяни опинилися в складному становищі, а виправити його майже неможливо.

Після удару ЗСУ по мостах Херсонщини, окупанти намагаються звести понтонні переправи та застосовують баржі для перекидання важкої техніки. Але та кількість важкої техніки, яка потрібна окупантам на правому березі, не порівняється з можливостями її перекидання. Тому угруповання окупантів на правому березі опинилися у вогневому котлі та втратили свій наступальний потенціал.

 

Там подавлена ППО, і наша авіація себе там відчуває дуже добре, завдаючи ударів. Тому дуже скоро як на правому березі Херсонщини, так і на лівому скоро буде контрнаступ ЗСУ, – пояснив Роман Світан.

Водночас окупанти не знають чого саме очікувати від ЗСУ і тому намагаються укріплювати фронт. Вони підвищують щільність оборони й готуються до атак українського війська з повітря.

Вони намагаються якось збільшити кількість БТГ, але це як мертвому припарка, вони погоди не роблять. Просто намагаються підвищити щільність оборони. А те що вони підтягують РЛС та РЕБ, говорить про те, що ворог готується до атак ЗСУ з повітря. Прикривають якісь об’єкти рівня ППО, – каже експерт.

У зв'язку з цими подіями серед російських окупантів зростають панічні настрої.

Бо розуміють, що у ЗСУ є чудові резерви та в будь-яку пробиту шпарину ЗСУ пройдуть і розширять миттєво. Тому паніка дуже відчутна, – каже Роман Світан.

Крім того, уже є розуміння, що країна-терорист росія не буде відповідати ядерним ударом на удари ЗСУ по півдню України й Криму.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень