Важливо: уряд ухвалив рішення щодо тарифів на світло для населення 

Відомо, скільки українці платитимуть уже в травні 

Колаж: 24 канал

В Україні не зупиняються розмови про зростання вартості комунальних послуг. Буквально днями Нафтогаз запевнив, що тарифи на газ для населення до травня 2025 року залишаться не змінними - 7,96 за куб. 

Напередодні уряд визначив долю тарифів на світло на населення у травні: 

 Уряд ухвалює рішення про продовження пільгової ціни на електроенергію для населення. 2 гривні 64 копійки за кіловат. Залишаємо цю ціну без змін. 

 

Положення про покладання спеціальних обов’язків на учасників ринку електричної енергії буде продовжено до 31 травня, - повідомив прем'єр Денис Шмигаль. 

Тобто за спожиту у травні електроенергію, ми отримаємо платіжки у червні ще зі звичним тарифом 2,64 грн за кіловат.

Однак, вже у червні тарифи на світло можуть змінитися, адже як зазначають в уряді - дія ПСО продовжена тільки до 31 травня.

До слова, тариф на світло уже змінювали під час воєнного стану у червні 2023 року, відтоді ми платимо 2,64 гривні за кіловат, це у два рази більше ніж було на початку повномасштабного вторгнення. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень