Рахунки за світло зростуть вдвічі. У Верховній Раді розповіли про плани підняти тариф до 6 гривень за кіловат

Платитимемо не менше, як у Європі, вже цієї осені 

Тарифи на світло збільшать вже цього року. Попередньо відомо, що вартість кіловата для населення буде близько 6 гривень. Але у цьому випадку збільшать і субсидії, аби захистити найбільш соціально вразливі категорії населення.

Держава разом з нашими партнерами мають у такому випадку підставити плече людям! Але ми маємо розуміти, що держава не може дотувати всіх без виключення, — каже член парламентського Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Сергій Нагорняк в інтерв’ю для Телеграф.

На його переконання, це дасть можливість за рік зібрати достатньо коштів для початку добудови двох енергоблоків ХАЕС, а «Укргідроенерго» зможе почати будівництво Канівської ГАЕС потужністю 1000 МВт, вартість якої оцінюється в 1,2 млрд доларів США.

Втім, не всі експерти поділяють таку думку, і вважають що цих коштів не вистачить для реалізації таких масштабних проєктів.

Так що, вже восени цього року ми будемо платити за електроенергію вже по 5- 5,5 грн за кВт-год.

 

І да. Ніякі іноземні партнери нас ні до чого не підштовхують. Це люта брехня та маніпуляції. Тих коштів, які отримають приватні енергокомпанії, та бюджету від підняття тарифів не вистачить навіть на будівництво половини блоку атомної станції, не кажучи вже про все інше.

 

Будівництво потужних інфраструктурних проєктів в жодній країні світу не проводилось коштом підняття тарифів, - каже голова спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень