З Нового року можуть підняти тарифи на світло. Відомо, яким може стати тариф

Попередні ціни озвучив очільник НКРЕКП  Костянтин Ущаповський

Колаж: 24 канал

Розлоге інтерв’ю з головою Комісією з регулювання ринку енергетики та комунальних послуг Костянтином Ущаповським підготували в Економічній Правді. Журналісти не змогли оминути тему тарифів для населення.

Очільник НКРЕКП зауважив, що уже після нового року треба готувати підвищення тарифів на електроенергію для населення. Проте такі рішення ухвалюватимуть тільки після проведення усіх необхідних процедур, як то зокрема громадські обговорення.

— Якщо робити наступний крок, то він повинен бути виваженим, максимум 15%. Це ми виходимо десь до 3 гривень за кіловат-годину, - каже Ущаповський.

Нагадаємо, напередодні НКРЕКП ухвалили рішення про зміну тарифів на послуги з передачі електроенергії, на послуги з диспетчерського управління Укренерго, а також на послуги з розподілу електричної енергії на 2024 рік.

Тариф Укренерго хочуть підвищити на 22,1% – до 592,89 грн/МВт-год (без ПДВ). Це рішення НКРЕКП на вартість цієї електроенергії для населення не впливає. Однак, це стосується промислових виробників та інших учасників ринку, тому це може вплинути на зростання цін на товари та послуги.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень