«Голосом через рот»: Ветеран доповів Шмигалю, що ніц «не зрозумів» з його слів (ФОТО)

Про міністерство ветеранів

Юрій Гудименко без реверансів звернувся до прем’єр-міністра:

Пане Премʼєр-міністре України Денис Шмигаль!

Дійсним доповідаю голосом через рот, що я ніхуя не зрозумів, що саме ви сказали сьогодні про Міністерство ветеранів.

Далі ваші прямі цитати з моїми прямими коментарями.

«Що стосується Міністерства ветеранів, то про доцільність роботи цього міністерства треба говорити з ветеранами, бо це свого часу була їх ініціатива» — а тепер це вимога часу, бо на момент створення міністерства були сотні тисяч ветеранів, а зараз будуть мільйони.

«У моєму розумінні, на період війни і завершення війни Мінветеранів має існувати» —— дякую за цінну думку.

Насправді, може і не існувати, якщо побудувати процеси так, що надання послуг ветеранам, пораненим і цілим, родинам загиблих, полонених, зниклих безвісти буде налагоджено до автоматизму і всі ветерани будуть цим задоволені.

А наразі до автоматизму був налагоджений лише похуїзм. Принаймні той, з яким держава три роки дивилася на міністерку Юлію Лапутіну і те, як розвалювалось міністерство.

Нинішній тимчасово виконуючий обовʼязки міністра, Олександр Порхун, принаймні з перших днів дійсно почав комунікацію з суспільством. Але він не повноправний міністр, а тимчасово виконуючий обовʼязки, з усіма витікаючими наслідками цього.

«Крім певного символізму і пріоритетності, це важливий момент, який буде потрібен нашій країні на момент демобілізації, коли велика кількість людей одночасно стануть ветеранами і потребуватимуть значної підтримки» —— ну тут ви праві. Міністерство у нас і справді три роки було чисто символічним. Ви, до речі, цього не помічали? Ви ж премʼєр-міністр, не я.

«Чи це має бути окреме міністерство, чи потужна частина соціальної політики держави – це дискусія, і її треба проводити з суспільством» —— та ні, бляха, давайте це буде не міністерство, а робоча група у складі таксиста, бабки з лавочки і Сергія Лєщєнко.

Можна прямо на лавочці. Або прямо на Сергєє Лєщєнко. А потім ми тут охуїємо від кількості ветеранських суїцидів, зростання рівня алкоголізму і наркоманії серед колишніх бійців, зростання рівня криміналу і так далі. Ну а чо.

Повідомлення, з якого наводить цитати Гудименко

Коротше.

  • Міністерство має бути.
  • Міністерство має працювати.
  • Міністерство має працювати як слід.
  • Ми за цим пильнували і будемо пильнувати далі.
  • Окрім міністерства, потрібен окремий ветеранський комітет в парламенті, а не підкомітет, як зараз.

І потрібно бляха працювати так, щоб був результат.

Ще вчора, ще позавчора, ще у той момент, коли стало зрозуміло, що кількість ветеранів зросла до чисел з шістьма нулями і всі попередні бюджети, розрахунки, пільги і стратегії лайна не варті, бо в бюджеті нема і ніколи не буде грошей на їх виконання.

«І ми активно над цим працюємо зараз», - наголосив керівник уряду»

 

Та я бачу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень