Вартість шкільного харчування на Рівненщині хочуть зробити однаковою для всіх шкіл

Та забезпечити безплатним харчуванням учням молодшої школи

Фото ілюстративне, жанрове
Фото ілюстративне, жанрове

У новому навчальному році вартість харчування у школах Рівненщини буде однаковою, не залежно від населеного пункту. Таке доручення рівненська ОВА дала управлінню освіти.

Цього навчального року найнижча вартість харчування, а це близько 20 гривень за порцію була у Деражненській та Ярославицькій тергромадах. Натомість у Березному та Тараканові вартість порції складає 50 гривень.

 

За розрахунками управління освіти середня вартість разового гарячого харчування повинна становити 40 гривень за сніданок і 58 гривень за обід.

Місцеві програми шкільного харчування в області мають затвердити до 15 серпня.

Зауважимо, що цього року у молодшій школі на Рівненщині навчалося понад 54 тисячі учнів, безплатне харчування у школах отримує 48% з них. А от як забезпечити безплатне харчування усім учням молодшої школи, над цим в області мають ще попрацювати.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень