В центрі Рівного вшановували героїв

Які загинули на Майдані та під час АТО

Вінки та квіти до пам’ятника «Загиблим за Україну» поклали керівники області та міста. До покладання приєдналися військові, громадські активісти та небайдужі рівняни. 

Пам’ятний захід відбувся також біля дошки пам’яті загиблим Героям Небесної Сотні та АТО. Перші особи міста та області, духовенство, рідні загиблих, громадськість вшанували полеглих Героїв хвилиною мовчання. Священнослужителі відслужили панахиду, а учні рівненських шкіл зачитали власні тематичні твори. Потому до дошки пам’яті поклали гірлянди та квіти.

В обласному краєзнавчому музеї пройшла зустріч студентів, громадських активістів – учасників Революції Гідності. На ній згадали, як формувався Євромайдан у Рівному. Після чого присутні переглянули документальні фільми про Майдан.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень