Увімкнувся режим самознищення: Що коять окупанти на Луганщині

Та які плани загарбників

Російські окупанти не покидають планів захопити Сєвєродонецьк на Луганщині. Також вони хочуть відрізати усю область від сполучення з іншими регіонами України. Про це розповів очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За його словами, ситуація в Луганській області ускладнюється. Ворог  все дужче атакує, посилюються обстріли населених пунктів області. Найбільше дістається Сєвєродонецьку.

Росіяни умисно знищують Сєвєродонецьку лікарню, таким чином вони добивають поранених, забирають в нас можливість їх рятувати.

 

Програма мінімум в орків – взяти обласний центр, максимум  – оточити всю область, відрізавши від сполучення з іншими регіонами України, – розповів Сергій Гайдай.

Очільник області назвав Луганщину форпостом по стримуванню російської навали та зауважив:

Чим довше ми тримаємося, тим більше отримаємо західної зброї, тим швидше пройде операція зі звільнення, наприклад, міста Ізюм, і тоді ми зможемо розпочати процес деокупації Луганщини.

Джерело: Obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень