Усього кілька спецій – і плов зі свининою буде просто ідеальним!

Ділимося секретом, що треба додати у страву, щоб смак м’яса розкрився на повну

Головна спеція будь-якого плову - часник. Потрібна ціла головка... і трішечки магії
Головна спеція будь-якого плову - часник. Потрібна ціла головка... і трішечки магії

У плов заведено додавати багато спецій: барбарис, зіру, гострий стручковий перець та інші приправи, які надають страві особливого смаку та аромату. Причому деякі приправи здатні зробити смак м'яса набагато яскравішим ????

Кумін (зіра або римський кмин)

Ця спеція – одна з найпопулярніших. Насіння римського кмину має досить сильний і, що головне, доволі приємний аромат, який тільки посилюється у процесі приготування страви.

Барбарис

Ягоди барбарису додають у плов в сушеному вигляді, не подрібнюючи їх. Така приправа здатна надати трохи кислинки готовій страві, а також добре поєднується з різними видами м'яса (в тому числі й зі свининою).

Зверніть увагу, що якщо Ви купуватимете готову приправу для плову, то ягоди барбарису там будуть подрібнені, що не дуже допоможе справі ????

Коріандр

Цю спецію краще використовувати в цілісному вигляді. Вона має доволі своєрідний запах, який може не всім сподобатися, але без коріандру просто неможливо уявити смак справжнього плову!

Шафран

Ще один обов'язковий інгредієнт смачного плову. Його використовують, аби надати готовій страві золотистого кольору.

Щоправда, через те, що шафран доволі дорогий, не всі можуть дозволити собі придбати таку спецію. Тому, як альтернативу, іноді кухарі використовують куркуму.

Що іще можна додати у плов зі свининою?

Крім цих основних приправ, у процесі приготування плову зі свининою заведено використовувати мелену паприку, часник, а також гострий стручковий перець. Також багато господинь додають до готової страви родзинки, курагу і чорнослив, які здатні надати плову досить цікавий смак ????

Також не варто забувати про часник, який по праву є «королем» страви, особливо зі свининою.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень