Достойний обман, який захочеться повторити: баклажани зі смаком грибів за 20 хв (РЕЦЕПТ)
Дуже смачна і ситна страва, ще й проста у приготуванні
Смажені баклажани можна перетворити у смажені гриби На смак заміни не відчутно, а для шлунка виходить менш «напряжно».
Ця страва стане чудовим доповненням до будь-якого прийому їжі, адже такі баклажани «як гриби» можна намазати на бутерброд, додати до пюре чи просто з’їсти зі шматочком ароматного свіжого хліба.
Інгредієнти:
- баклажани (середні) - 3 шт.
- цибуля - 1 шт.
- сметана - 4 ст. л.
- сіль - 1 ч.л.
- олія - для смажіння
- спеції та зелень - до смаку
Приготування:
Баклажани миємо і ріжемо кубиками, засипаємо сіллю й лишаємо на 10 хв, аби зникла притаманна цьому овочу гіркота.
В цей час розігріваємо сковороду з олією.
Першими смажитися закидаємо саме баклажани, тоді до них додаємо нарізану кубиками цибулю та спеції, а буквально через 5 хв – сметану.
Страва однаково добре смакує як гарячою, так і холодною
Радіо Трек: НОВИНИ