Учені назвали країни, де через спеку неможливо буде жити

Гаряче буде навіть вночі

Вчені з Університету Пердью (США) прогнозують, що через екстремальну спеку найближчими роками деякі країни можуть стати непридатними для проживання через екстремальну спеку.

Температура буде постійно зростати, а підвищена вологість створить важкі умови для життя людей. Підвищаться навіть нічні температури, тож людям буде важко відновлюватися після денної спеки.

Особливу загрозу спека становитиме для Західної Африки та окремих регіонів Південної Азії, де висока щільність населення та недостатня інфраструктура для охолодження. Також під загрозою опиняться деякі частини Середнього Заходу США, де очікуються високі температури у поєднанні з високою вологістю.

Керівник лабораторії теплових досліджень Каліфорнійського університету зауважив, що в екстремальних умовах можливості людського організму до охолодження обмежені. Поєднання спеки та високої вологості особливо небезпечне, оскільки воно негативно впливає на життєво важливі органи та системи, такі як серцево-судинна система та мозок.

Джерело: Planeta Novosti

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень