«Зміни почалися давно»: Метеорологиня назвала причину аномальної спеки в Україні

Чому люди лише зараз звернули на це увагу

Метеорологиня Світлана Краковська розповіла, що спека, яка цього року накрила Україну, – це аномальне явище. Однак знаючи причину на нього можна вплинути.

Ці зміни почалися давно, але їх помітили тільки з цими екстремальними періодами чи явищами. Люди почали на це звертати увагу, бо науковці і попереджали, і всілякими способами намагалися привернути увагу суспільства, – розповіла Світлана Краковська.

Основна причина аномалії – вплив людини на клімат. Втім, люди винні не у всьому.

Ми говоримо про зміну клімату та глобальне потепління, тобто загальний фон, який уже піднявся. І синоптична ситуація, яка тут і зараз, є проявом хронічного захворювання. Тобто, коли в людини є хронічне захворювання, у неї можуть бути різні прояви. І ця спека є проявом хронічного захворювання, яке називається зміна клімату, – пояснила метеорологиня.

В Європі зміна клімату відбувається швидшими темпами, ніж будь-де. Однією з причин цього є те, що повітря в Європі стає чистішим.  

Джерело: Соцпортал 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень