В період спеки в потязі помер пасажир: В «Укрзалізниці» відреагували

Інформація підтверджується (с)

У нічному експресі «Запоріжжя-Ужгород» від спеки померла людина. Керівник пасажирського напрямку «Укрзалізниці» Олександр Перцовський повідомив:

Інформація підтверджується. Це поїзд «Запоріжжя-Ужгород». Ми просто не педалюємо кожний такий випадок, але в поїздах, оскільки понад 100 000 людей подорожує, на жаль, особливо в літній період, трапляються ось такі природні смерті, – зауважив Олександр Перцовський.

В «Укрзалізниці» запевнили, що подібні трагедії «не стають сухою статистикою», кожен випадок розслідують.

По цьому випадку зокрема ми дивимося чи можна було запобігти, чи можна було швидше зреагувати, на скільки оперативно викликали медиків і наскільки оперативно вони приїхали. Висновків по цьому випадку поки немає, – додав представник «Укрзалізниці».

Він додав, що у вагоні, в якому їхав померлий чоловік, не було системи кондиціювання.

Температурні рекорди побиті всі, а в нас половина парку не обладнана кондиціонерами взагалі. Зараз ми чітко маркуємо ті вагони, які мають надійні системи кондиціювання, сніжинкою, щоб люди знали, – каже Олександр Перцовський.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень