У зоопарку відбулося Свято Гарбуза (17 ФОТО)

Тут влаштували показову годівлю тварин та пригощають дітлахів гарбузовою кашею

Свято Гарбуза у зоопарку влаштували не стільки через Хелловін, скільки через зміну сезону. Адже о цій порі багатьох тварин починають годувати саме гарбузом.

Сьогодні рівненский зоопарк став ще яскравіщим, адже усі його куточки прикрашає господар свята - помаранчевий, жовтий і навіть зелений гарбуз.

Допомагали прикрашати зоопарк до свята студенти рівненського економіко-технологічного коледжу.

Ця техніка називається карвінг - мистецтво художнього різьблення по овочах і фруктах, що зародилось багато років тому на Сході, й за тисячі років стало частиною національних традицій.

Вирізали з гарбуза і більш досвітчені фахівці зі студії декору та флористики. 

Студенти та майстрині разом із дітьми виготовляли прикраси з гарбуза. Адже на свято у зоопарк приїхала малеча з дитячого будинку. 

 [media=72837]

Малечі показали мешканців зоопарку і влаштували показову годівлю. Охочих пригощали гарячим чаєм і запашною гарбузоврю кашею.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень