«Cобаки Фейсбук не читають, треба вихід», - мешканці Рівного про напади тварин на дітей

Тема нападу бездомного пса на дитину рівненської журналістки Оксани Кравець викликала жваве обговорення у соцмережі Фейсбук

Про цей випадок ми писали у публікації У Рівному собака напав на дитину.

А ось що думають про способи вирішення проблеми користувачі Фейсбук:

Vitaliy SeletskyyVitaliy Seletskyy Усі собаки міста не вартують здоров'я та безпеки однієї дитинки, тому- якщо є змога, відловити та здати в питомник, якщо ні -усипити.

Руслана Броновицька Схожий випадок був у багатьох мам з нашого двору - собаки періодично кидаються на дітей і на мам також. Бо останні заходять на територію собак, тобто на дитячий майданчик. Ось так. Але, як видно з останніх новин - головне у питані бездомних собак їх порахувати. Порахували і що? Я можу тепер спокійно йти через свій двір з дитиною? Моя дитина тепер може безпечно гратися на майданчику? Доречі, собак у нас в дворі більше десятка.

Наташа Бертош Точно точно, всех отравить. И гицлей вызвать с ружами для надежности, потом рассказать деткам, что собаки плохие, поэтому их убили. Чтоб детки понимали, что такое ответственность... Ай молодца, взрослые дяди и тёти...

Павло АлексєвичПавло Алексєвич Нє,нє - треба їм будувати буди, ще більше підгодовувати. Щоб гуляло ще більше бродячих собак в місті. Подумаєш - покусають пару дітей щотяжня, що нам до того - аби собачки були щасливі і люди, яких ніколи не кусали, за собачок були спокійні 

Юрій ДюгЮрій Дюг Скоро в деяких районах міста без шокера гуляти буде небезпечно. Прям як в постапокаліптичних фільмах. Стаї агресивних тварин

Наталія Морозюк А я за відстріл. Без різниці мені скільки іх, якщо вони на дітей кидаються.

Olena Pylat Мені знайома ця ситуація. Я вже це писала, повторюсь - рівняни, кожен з нас, заслуговує на життя з собаками, бо все закінчується на коментах у фб. Давайте зберемося і знайдемо вихід, ми всі ідейні.

Альона Зень Всі зараз за знищення собак, а коли декілька місяців тому труїли собак на дитячих майданчиках, то плакалися, що в дітей травмується психіка від побаченого. Пропоную всім "свідомим мамам" прийти до мера і запропонувати знищити собак, а ще краще взяти дітей і самим ходити вулицями труїти їх, а хто має можливість, то відстрілювати. Собаки ж фейсбук не читають і краще поводитись не стануть.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень