У скандально відомому Рівненському інституті для підвищення кваліфікації вчителів - новий керівник

Його представив колективу голова Рівненської облради Микола Драганчук

Це 45-річна Алла Черній (на фото), що з села Острожець Млинівського району. Вона має філологічну освіту після закінчення Рівненського педінституту за двома спеціальностями "вчитель російської та української мови". Три роки працювала у школі в рідному селі. Згодом була викладачем та доцентом кафедри політичних наук Рівненського державного гуманітарного університету.

Алла Черній - кандидат політичних наук. З 2014 року очолювала Млинівську райдержадміністрацію. Є депутатом обласної ради, до якої була обрана по одномандатному виборчому округу № 22 (Млинівський район) від Всеукраїнського об‘єднання «Батьківщина».

Алла Черній  досі працювала на посаді проректора з навчальної роботи, а тепер виконуватиме обов'язки ректора Рівненського існтитуту післядипломної педагогічної освіти. Адже Андрій Лавренчук, який донедавна займав посаду ректора, досягши наприкінці листопада 60-річчя, пішов на пенсію. 

Нагадаємо, що в інституті післядипломної педагогічної освіти останнім часом частенько міняли керівників.

Він отримав скандальну славу три роки тому через звинувачення частини його працівників на адресу тодішнього ректора Миколи Віднічука у виплачуванні надвеликих премій наближеним до нього особам.  

Наприклад, як писала "Четверта влада", у 2012 році головний бухгалтер інституту отримала премії на 68 тисяч гривень, інші з керівного складу – по 61 тисячі, 42 тисячі 900 гривень, 40 тисяч 700.

Причому, як стверджувалося, профспілковий комітет закладу у розподілі премій участі не брав. Тодішня обласна рада навіть збиралася цю справу щодо перевищення повноважень Миколою Віднічуком передавати у правоохоронні органи для відкриття кримінального провадження. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень