У Рівному затвердили зарплату на будівництві за бюджетні кошти. Найвищу в Україні

Йдеться про зарплату будівельникам, яка буде закладатися у кошторисах при визначенні вартості будівництва, яке буде фінансуватися з бюджету

Мінрегіонбуд пропонував встановити розмір такої зарплати на цей рік на рівні 5500-7800 гривень. Втім, у міському управлінні економіки взяли до уваги розрахунки і пропозиції місцевих будівельних фірм і вивели середній розмір. Саме його й запропонували до затвердження членам міськвиконкому.

Говорить начальник міського управління економіки Микола Кирея:

В пункті першому проекту рішення ви бачите 9 фірм будівельних, які ми взяли до уваги – їхні розрахунки і пропозиції і вивели середню кошторисну заробітну плату, яка становить і пропонується до затвердження 7519 гривень, що відповідає середньому розряду складності робіт.

Втім, член міськвиконкому і директор групи компаній «Реноме» Надія Гладкевич зауважила, що така зарплата не відповідатиме ринковій, оскільки вона становить 8-12 тисяч гривень. Тож члени міськвиконкому пристали на пропозицію начальника управління Державного архітектурно-будівельного контролю Ігоря Мічуди встановити розмір зарплати на найвищому дозволеному Мінрегіонбудом рівні - 7800. А це навіть більше, ніж у Києві.

Слідкуй за нашими новинами у  Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень