У Рівному вже цього року впровадять «Картку рівнянина»

Міський голова підписав меморандум з ГО «Простір»

У Рівному вже цього року впровадять «Картку рівнянина». Сьогодні міський голова підписав меморандум про співпрацю з громадською організацією «Простір» щодо впровадження масштабного проекту за столичною схемою «Smart City». Реалізація проекту розрахована на кілька років, втім, навіть приблизну вартість вказати поки не береться ніхто. Громадська організація розробила план дій на перші півроку, де картка рівнянина - лише одна із складових. Першочергово спеціалісти працюють над розробкою електронного порталу Рівного, в якому буде розміщена вся інформація про діяльність в місті. Про переваги, які надасть «Smart City», розповідає співзасновник громадської організації Сергій Ґемберг:

Міський голова Володимир Хомко запевнив, що міський бюджет спроможний до впровадження цифрових технологій, які реалізовуватимуть впродовж кількох років. Разом з тим, наступного тижня у Рівне приїде голова правління «Ощадбанку» Андрій Пишний, з яким місто підпише домовленість про виготовлення картки рівнянина. Вона видаватиметься безкоштовно, за бажанням, і лише мешканцям міста, а завданням міської влади буде долучити саме ті сервіси, які б спонукали рівнян скористатися електронною карткою, говорить міський голова Володимир Хомко:

Серед сервісів, долучених до картки рівнянина, до прикладу, можуть бути соціальні пільги, знижки та бонуси в торгівельних мережах міста.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень