Поліція запрошує на работу учасників АТО

Зокрема у поліції охорони Рівненської області часом з’являються вакантні посади атестованих і вільнонайманих працівників за різними напрямами роботи: від поліцейських-водіїв, охоронників об'єктів всіх форм власності до інженерів-електроніків

У Рівненському міському центрі зайнятості відбулася презентація професій для демобілізованих учасників антитерористичної операції на Сході України. 

Демолізованим учасникам АТО докладніше розповіли про наявні вакансії: 

– поліцейських та поліцейських-водіїв (вік – від 18 років, освіта – не нижче повної загальної середньої, успішна здача заліків з фізичної підготовки, придатність до служби за станом здоров’я (проходження медичного обстеження військово-лікарською комісією та проходження професійно-психологічного відбору) відсутність судимості, для поліцейських-водіїв - наявність водійських прав категорії «В» і навиків водіння автотранспорту);

– охоронників об’єктів усіх форм власності та кредитно-фінансових установ (вік – від 18 років, освіта - не нижче базової загальної середньої, придатність до служби за станом здоров’я (проходження медичної комісії та психіатрично-наркологічного обстеження), відсутність судимості);

– електромонтерів охоронно-пожежної сигналізації (освіта – відповідного кваліфікаційного рівня, досвід роботи за фахом, відсутність судимості, придатність до роботи за станом здоров’я (проходження медичної комісії та психіатрично-наркологічного обстеження);

– інженерів-електроніків (освіта – відповідного кваліфікаційного рівня, досвід роботи за фахом, відсутність судимості, придатність до роботи за станом здоров’я (проходження медичної комісії та психіатрично-наркологічного обстеження).

Окрім цього, учасникам АТО розповіли, як отримати можливість навчання у вищих професійних училищах Департаменту поліції охорони у Рівному та Вінниці.

Із питань працевлаштування в органах поліції охорони необхідно звертатися у відділ кадрів Управління поліції охорони в Рівненській області за адресою: вул. Ст. Бандери, 58, м. Рівне.

Контактний номер телефону: (0362) 63 66 21.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень