У Рівному втретє відмовили у виставленні на аукціон ділянки за понад 1 мільйон гривень

Бо міські депутати досі не з’ясували, що то за земля

На аукціон пропонували виставити 38 соток землі на вулиці Князя Володимира. Її хотіли купити для будівництва та обслуговування магазину з продажу автомобільних шин та майстерні з дрібного ремонту автомобілів.

Начальник міського управління комунальною власністю Наталія Поліщук на сесії міськради пояснила, де розташована ділянка:

Це - як їхати на Ювілейний. Перед базою на Князя Володимира, 108 є АЗС. А це - перед нею земля.

Проти виставлення землі на аукціон була бюджетна комісія міськради. Адже депутати побачили на геопорталі, що в тому місці розташоване озеро. Пояснювали, що продавати ділянки з такими обмеженнями забороняє постанова Верховного суду.

Секретар міськради Сергій Паладійчук, який вважав, що у місті треба проводити аукціони, щоб наповнювати бюджет, поцікавився:

А ви той водний об'єкт бачили? Там болото. І треба вкладати гроші або в його очищення, або замощувати і робити  там щось толкове.

Сергій Паладійчук

Але це не переконало міських обранців. І, за пропозицією заступника міського голови Сергія Васильчука, вони відклали це питання для додаткового вивчення.  

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень