Депутати Рівного не хочуть давати землю під будівництво на місці кафе «Русана»

Хоча орендар цього приміщення її просить вже майже рік

У цьому приміщенні колись діяло кафе "Русана"

Йдеться про майже 5 соток землі на розі вулиць Драгоманова та 16 Липня. Її ТОВ «Русана плюс» хоче отримати в оренду для будівництва та обслуговування адміністративних будівель, офісних та інших приміщень.

На засіданні комісії міськради з питань житлово-комунального господарства, де розглядали це питання, депутат Роман Стасюк пропонував запросити представника міського управління містобудування та архітектури, просив показати проект будівництва і перелік робіт, які на ньому будуть виконуватися.

Представник «Русани плюс», адвокат Іван Крутень, пояснював, що все це вже показував і в управлінні архітектури, і на комісії:

29.11.2018 року в нас відбулося засідання постійної комісії, де я на вашу ж вимогу вам показував і візуалізацію, і перелік, і проект. Я вам всю цю документацію показував, і фотографію, в якому стані воно було, і що має бути.

Іван Крутень

Але Стасюк наполягав на своєму. Тому Іван Крутень звинуватив депутатів у затягуванні розгляду питання.

Але голова комісії Назарій Поліщук пояснив йому, що на засіданні присутні лише три депутати. Оскільки Стасюк не проголосує, рішення не буде прийняте. Тому краще погодитися з пропозицією Стасюка. На тому й постановили.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень