У Рівному в ресторані обікрали випускника

У Рівному в закладі відпочинку батьків одного з випускників обікрала місцева мешканка.

Про це інформує прес-служба Поліції охорони.

Подія трапилася близько 21 години у ресторані міста. До поліцейських охорони підійшли батьки одного з випускників і повідомили про крадіжку із гардеробу їх верхнього одягу і змінного взуття.

«Приміщення гардеробу під охороною не перебувало. Переглянувши камери відеоспостереження, вони зафіксували факт крадіжки особистих речей заявників, скоїла її невідома громадянка.

 

Правоохоронці, не гаючи часу, обстежили прилеглі до ресторану вулиці і вже через деякий час помітили зловмисницю неподалік закладу. Її було затримано та доставлено до поліцейського відділу – для встановлення обставин події. Зловмисницею виявилася 36-річна місцева мешканка», – зазначено у повідомленні.

Наразі за фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185, санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадських або виправних робіт, арешту або позбавлення волі. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень