За неякісне асфальтування дворів виконавців «тицятимуть носом»

У Рівному впродовж кількох місяців активно ведуться роботи з асфальтування прибудинкових територій

Як ми вже повідомляли, міський голова Володимир Хомко пов’язує це із значним перевиконанням бюджету, адже за 4 місяці цього року профіцит міської скарбниці складає 66 мільйонів гривень. Це найбільший показник за всю історію незалежності України. Тож міський голова обіцяє цього року максимально залатати усі дворові території.

Проте мешканці дворів, де вже проводилися роботи, не задоволені якістю їх виконання. Зокрема йдеться про прибудинкову територію за адресою Шухевича,14.

 

Радіо Трек з’ясувало, що переважно асфальтуванням дворів займається міськШЕУ. Але через великий об’єм роботи управління залучає підрядників. Тож керівник ШЕУ Віктор Климук готовий приймати скарги від рівнян і обіцяє реагувати на них негайно:

 

 

- Там наші підрядники виконують, це не наше підприємство, в нас великий об’єм робіт, ми самі не справляємося, наймаємо інших для роботи. І це Ви, якраз, говорите про об’єкт (вул. Шухевича, 14), який виконували інші підрядники. То хотілося б їх туди носом «макать». Якщо є зауваження, звертатися до рівненського ШЕУ, до мене особисто, хто там скаржиться, що конкретно. Ми виїжджаємо на місце, виясняємо, що так, що не так і приймаємо міри. Ми діяти будемо однозначно і прошу таку інформацію мені давати.  

 

Із скаргами рівняни можуть звертатися за телефоном 23-02-36.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень