У Рівному ЦНАП не приймає документів на виготовлення закордонного паспорта

Тимчасово

У Рівненському ЦНАпі нині неможливо стати в чергу на здачу документів на виготовлення закордонного паспорта.

Рівняни занепокоїлись цією ситуацію і почали підозрювати у гальмуванні цього процесу ДП «Поліграфкомбінат». Втім, комбінат тут ні дочого.

Директор міського центру надання адмінпослуг Юлія Шигорєва цю інформацію спростувала і пояснила, чому попередня реєстрація нині не працює:

Це зовсім не пов'язано із Поліграфкомбінатом. Ми проаналізували роботу сектору видачі закордонних паспортів та з'ясували, що 30% людей, які зареєстровані – не приходять потім.

 

Коли ми почали цікавитись у людей, чому так, то з’ясувалось, що вони подали документи, наприклад, у ДП «Документ». Бо там паспорт можна було виготовити швидше.

 

Тому ми припинили реєструвати людей. Нині в ручному режимі працівники сектору перевіряють, хто все-таки піде до нас робити паспорти. Як тільки ми ліквідуємо цю чергу, попередня реєстрація знову запрацює.

Юлія Шигорєва пояснила, що вже за кілька тижнів буде остаточно відомо, скільки людей із вже зареєстрованих принесуть документи у ЦНАП. Тоді ж і відновлять популярну послугу попередньої реєстрації для здачі документів на виготовлення закордонного паспорта.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень