ЦНАП у Рівному відзначили міжнародні експерти

Адже Рівне - перший центр в Україні, який проходить сертифікацію відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001:2015

У Рівному працювали міжнародні експерти Кшиштоф Садовський (компанія BSI Group Polska) і Тадеуш Сабік (ТОВ «Європейський інститут управління»). Під час зустрічі з міським головою Володимиром Хомком та його заступником Віталієм Германом вони обговорили результати роботи у сфері сертифікації системи управління якістю Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001:2015.

Процедура такої сертифікації є фаховою та об’єктивною, її проводить група компаній British Standards Institution. Це  – визнаний авторитет у сфері сертифікації систем менеджменту і один з найбільших органів зі сертифікації у світі. Група не тільки має понад 80 тисяч клієнтів у 182 країнах світу, а навіть є автором національних стандартів Великої Британії.

Тож оцінка міжнародних експертів для Рівненського центру надання адміністративних послуг є вагомою та важливою.

До слова, впровадження системи управління якістю в роботі виконавчих органів Рівненської міської ради відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001:2015 передбачене Програмою соціально-економічного розвитку міста Рівного на 2015–2019 роки. Уповноваженим з питань системи управління якістю призначено заступника міського голови Віталія Германа.

За матеріалами газети «7 днів»

Наші новини завжди можна знайти у Facebook та Telegram. Слідкуйте за оновленнями. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень