Рівняни у Львові вчилися керувати містом майбутнього (ФОТО)

Зокрема переймали досвід електронного врядування

Форум е-врядування 451' у Львові відбувся уже втретє. Цього разу концепцію управління містом майбутнього переймали представники Рівненського ЦНАПу, зокрема його очільниця Юлія Шигорєва, а також заступник міського голови Віталій Герман.

Спікери виступали на стилізованій території Львівського заводу радіоелектронної медичної апаратури, через що під час форуму особливо відчувалася урбаністична атмосфера.

Головним чином відвідувачів Форуму знайомили із впровадженням у життя міста технологічних новинок, покликаних зробити це життя комфортним і таким, що відповідає потребам сьогодення.

Тема особливо актуальна для ЦНАПу у Рівному, зважаючи на впровадження в Україні стратегії щодо відкритих даних.  

Рівненська делегація слухала представників Лондона, Тель-Авіву та Тбілісі щодо реального втілення проекту "Smart City" та брала участь в обговоренні креативного підприємництва.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень