У Рівному розпочинають будівництво Палацу спорту з 50-метровим басейном, - Муляренко (+ПРОЕКТ)

Його вартість з роками знизилась

Про будівництво Палацу спорту у Рівному говорять роками. Майже 11 гектарів землі на вулиці Макарова (поблизу торгових центрів) під спорткомплекс з 50-метровим басейном, льодовим палацом та залом ігрових видів спорту виділили ще у 2010 році і передали у власність обласній ДЮСШ.

Востаннє про будівництво Палацу говорила заступник голови ОДА Світлана Богатирчук-Кривко у травні торік. Тоді, при зустрічі з Михайлом Романчуком і його тренером Петром Нагорним (після вдалого виступу плавця на чемпіонаті Європи) Світлана Богатирчук повідомила, що будівництво Палацу спорту обласна влада вказує серед пріоритетів на 2017 рік і подає запит у Кабінет міністрів для залучення державних коштів.    

Сьогодні прес-служба Рівненської ОДА повідомила, що початок будівництва у Рівному масштабного спорткомплексу – на часі. В цьому переконаний голова ОДА Олексій Муляренко:

Тільки зараз є можливість його розпочати. У нас є гроші, є підтримка - як депутатського корпусу, так і влади Рівного. Більше того, розвиток спортивних напрямків готовий підтримати Державний фонд регіонального розвитку. Є вже проект спорткомплексу, який пропонується збудувати у Рівному на вулиці Макарова. Об’єкт масштабний – 3 700 квадратних метрів.

За задумом, проект міститиме 50-метровий басейн, універсальну спортивну залу, трансформаторну трибуну на 3 000 місць, відкриті поля і майданчики для різних видів спорту. Запланований і готель для учасників змагань.

Весь об'єкт нині в ОДА оцінюють у 170 мільйонів гривень. Хоча раніше йшлося про суму, майже на сто мільйонів гривень більшу. Зведення спорткомплексу планують у декілька етапів-черг. І вже цьогоріч обіцяють виділити з обласного бюджету 1,5 мільйони гривень на проектно-кошторисну документацію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень