Будівництво Палацу спорту у Рівному – серед пріоритетів на 2017 рік (+ПРОЕКТ)

У Рівному знову заговорили про будівництво Палацу спорту

Проект майбутнього палацу спорту в Рівному (фото ОГО)

Нагадаємо, майже 11 га землі на вулиці Макарова поблизу торгових центрів під спорткомплекс з 50-метровим басейном, льодовим палацом та залом ігрових видів спорту виділили ще в 2010 році і передали у власність обласній ДЮСШ.

Оскільки необхідно було змінити  цільове призначення земельної ділянки, рішення приймав Кабмін. Через 6 років будівництво спорткомплексу вирішили поставити серед пріоритетних завдань на наступний рік, говорить заступник голови ОДА Світлана Богатирчук-Кривко:

 

- Планувалося, крім залу ігрових видів спорту, льодовий палац і 50-метровий басейн для підготовки на Олімпіаду, на чемпіонат Європи, світу, адже,  на жаль, на Рівненщині такого немає. Проект є, за проект заплатила Рівненська обласна рада. Ми його адаптували від білорусів. І залишилося розпочати роботи за напрямками – окремо льодовий палац, окремо 50-метровий басейн, окремо зал ігрових видів спорту. Ми формуємо пріоритети на 2017 рік, будівництво Палацу спорту ми подаємо на Кабінет міністрів України.  

 

У 2012 році Верховна Рада так і не включила цей об’єкт у план соціально-економічного розвитку. Тоді йшлося про суму у півмільярда гривень, - пише РВ. Зараз Світлана Богатирчук-Кривко озвучила цифру 240 мільйонів – за старими цінами.

Проект майбутнього палацу спорту в Рівному (фото ОГО)

Очікується, що для співфінансування будівництва Палацу спорту залучать кошти з бюджетів різних рівнів – від державного до міського.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень