У «чорній бухгалтерії» Партії Регіонів є прізвище рівнянина

Українська правда оприлюднила так звану «амбарну книгу» регіоналів, в якій фігурують доволі несподівані імена

За даними УП, за шість місяців 2012 року (опубліковані дані стосуються піврічного періоду саме цього року) загалом на «партійні потреби» було витрачено 66 мільйонів доларів.

До скандального переліку потрапили члени ЦВК, соціологи і політтехнологи. З документів можна довідатись про мільйони доларів, які отримували за PR Партії Регіонів телеканали Інтер та  ICTV. Також оприлюднені документи свідчать про фінансування на виборах 2012 року «Нашої України», зокрема і Юрія Костенка.

Щодо Рівненщини, то оприлюднені документи свідчать про отримання колишнім головою Рівненської облради, регіоналом Юрієм Кічатим понад 300 тисяч доларів. А саме 331 500$.

Зокрема прізвище Кічатого можна знайти на 17-ій сторінці «чорної бухгалтерії», згідно з якою кошти екс-голова облради отримав 4 жовтня 2012.

З повним переліком оприлюднених документів ви можете ознайомитись нижче

Амбарна книга «Партії Регіонів»

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень