Жінки Рівного отримали подарунок від Арсена Мірзояна (24 ФОТО, ВІДЕО)

Заряд позитивного настрою у новій концертній програмі «Інші двері»

Як співак раніше заявив:

Наш весняний тур - подарунок всім жінкам, бо жінка і є весна. І кожен з нас хоче, щоб краща половина людства була щасливою. Будемо дарувати всім весняний настрій.

ogo.ua

На концерті і справді було чимало рівнянок, які прийшли забрати своє обіцяне. Люди все підходили і підходили, займали свої місця. Прохолода театру не збивала гарячу інтригу і цікавість, що читалась на багатьох обличчях.

Поява співака на сцені супроводжувалася бурними оваціями, зустріли його тепло. А він в свою ж чергу подарував залу багато ніжності і драйву.

В кінці кожної пісні був шквал емоцій та оплесків, адже якість музики була на вищому рівні, не зважаючи на те, що гітара співака «була неслухняною» – на ній лопнула струна.

Музиканти - не просто справжні віртуози, а ще й  дуже харизматичні люди, заряджали позитивом і було шкода, що не було вдосталь місця для танців. Зал також був активний, особливо його ліва частина.

Концерт вдався на славу – Арсен співає чудові пісні, якими по-справжньому ними проймаєшся в цій живій, радісній атмосфері живого звуку. Жінки Рівного отримали свій подарунок, ще й попросили добавки, весь зал кликав співака на біс.

По завершенню концерту люди не поспішали розходитись, сфотографуватися з кумиром залишилось мало не пів залу.

Наш кореспондент ледь дочекався своєї черги, адже було чимало тих, хто перефотографовувався, виражаючи своє невдоволення співаку, чи то він не так став, чи очі заплющив. Взагалі часом користувачі Інстаграму ведуть себе не дуже скромно.

Усім бадьорого і свіжого настрою, а також з прийдешнім літом!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень