Учні ЗОШ № 23 вибороли вікна для свого класу

Добіг кінця шкільний конкурс «Вікна Нашого Міста» від ТМ «Вікнова», який тривав з 1 квітня до 25 травня 2016 року. Його учасниками стали 225 учнів, 45 команд із 35 шкіл та 11 населених пунктів Рівненщини (Дубенського, Сарненського, Клеванського, Костопільського, Радиваліського та Корецького районів).

Завданням школярів було зібрати команду з архітектора, історика, журналіста, інженер-інноватора,  капітана, потім підготувати відео-дослідження архітектури власного міста та викласти його на інтернет-сторінці конкурсу. Як відбувалась підготовка роботи, можна переглянути за посиланням - у соцмережі ВКонтакті.

Найкращих визначали двома шляхами: онлайн-голосуванням та за рішенням журі. Відповідно, два переможці отримають засклення вікон власного класу та кожен член команди по планшету.

Тож  настав час оголосити імена переможців. За результатами онлайн-голосування беззаперечну перемогу здобули школярі Сарненського НВК «Школа-колегіум» ім. Т.Г. Шевченка. Їхній команді під назвою «Etno» вдалось зібрати аж 8696 голосів. А симпатію членів журі отримала команда Рівненської ЗОШ №23 — Energi Klass.

Діти до останнього не знали результатів конкурсу. Тому приїзд представників компанії на свято Останнього дзвоника став справжнім сюрпризом. Нагородження команд–переможців відбулось під щирі овації усієї школи. Запрошуємо розділити з учнями хвилюючі і такі радісні моменти.

Крім того, ще вісьмом супер-фіналістам дістались подарунки від компанії REHAU. І, не зважаючи на поразку, решта команд-фіналістів отримали на згадку флеш-накопичувачі ТМ «Вікнова».

ТМ «Вікнова» щиро дякує кожному юному досліднику за участь у проекті. Усі молодці! А приклад вашої рішучості та креативу надихатиме людей навколо розвиватися та робити життя кращим!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень