У Рівному розпочав роботу Будинок ветеранів

За сприяння ГО «Рівне Разом»

Праворуч - голова ГО "Рівне Разом" Віктор Шакирзян.

У неділю у Рівному відбулося урочисте відкриття Будинку Ветеранів на вулиці Гур’єва, 2. Приміщення відбудували за сприяння ГО «Рівне Разом».

Урочистості відбулися за участі волонтерів, які долучилися до проекту та допомагали з ремонтом, а також, ветеранів російсько-української війни, військових волонтерів та членів родин полеглих воїнів. З нагоди відкриття також відбулося вручення державних нагород ветеранам, які зазнали поранення під час бойових дій.

Варто зауважити, що основну частину робіт у приміщенні, яке не ремонтувалося з середини минулого століття, виконали ще влітку за сприяння ГО «Рівне Разом» і голови цієї громадської організації Віктора Шакирзяна.

Тож тепер, завдячуючи зусиллям волонтерів, Будинок Ветеранів повністю готовий до роботи.

Тут відбуватиметься діяльність спрямована як на фізіологічну, так і на психологічну реабілітацію ветеранів, а також щодо їх соціального включення в суспільне життя.

Ініціаторка створення Будинку Ветеранів Вікторія Шинкаренко каже:

Будинок Ветеранів стане ефективним комунікативним майданчиком між органами влади, громадським сектором та ветеранами. І відремонтоване за сприяння «Рівне Разом» приміщення повністю відповідає всім функціональним потребам такого закладу.

У Будинку Ветеранів працюватиме кабінет психологічної допомоги, невеликий хостел, зал для проведення тренінгів і групових занять, простір для спілкування «Коло друзів» та дитяча кімната.

Будинок Ветеранів – запрацював. Це унікальна подія для Рівного, адже за роки боротьби українців за цілісність та незалежність нашої держави, ніхто так і не облаштував простір для людей, які постраждали від цієї війни. Ми маємо бути вдячні кожному, хто боронить наші землі. Військові – це надія і опора нашої країни, наше місто дуже потребувало місця де, усі люди, яких торкнулась війна, зможуть отримати підтримку та пройти реабілітацію, – переконаний голова «Рівне Разом» Віктор ШАКИРЗЯН.

*Політична агітація

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень