У Рівному поменшає родин, які отримують субсидію

Проте поки перерахунок ще не проведено

Кількість рівнян, які отримують субсидії у літній період, зменшиться. Втім наскільки, поки не відомо, адже перерахунок субсидій ще не проведено. Як розповіла нам начальник міського управління соціального захисту населення Віра Мельник, на сьогодні субсидії отримує близько 53 тисяч родин з Рівного, зважаючи на рівень їх статків і завершення опалювального сезону, то чимало родин у літній період матимуть «нульову» субсидію. Перерахунок мали провести 1 травня, говорить Віра Мельник, проте роз’яснення щодо його проведення Кабмін ухвалив тільки напередодні травневих вихідних:

Вже травень почався, а ми ще не починаємо нічого (ред. - перерахунок), бо ще навіть програми немає. Люди хай дивляться, як їм платити, кожен розраховує по-своєму, хоче - платить більше, хто хоче - платить менше… А вже як будуть перераховані субсидії, то вони будуть у платіжках відображені. Мови немає, що багатьом на літо субсидія не вийде, - розповіла Віра Мельник.    

Тож нині управління соціального захисту вивчає зміни від Кабміну. Фахівці у Рівному зберуться навіть на спеціальну нараду. Втім коли саме проведуть перерахунок субсидій - поки остаточно невідомо, адже управління не отримало відповідного програмного забезпечення. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень