У Рівному перед органним залом спочатку хотіли встановити фонтан зі скульптурою (ФОТО)

Ескіз намалювали художники

Площу біля органного залу у Рівному завершать реконструювати максимум через два тижні. Там зараз виклали бруківку, впорядкували територію, а саму площу підняли вище, аби туди не могли заїхати автомобілі.

Ідея реконструкції виникла ще кілька років тому. Тоді розробити вигляд проекту для керівництва органного залу допомогли рівненські художники. Так, планували зробити сквер і навіть фонтан зі скульптурою.

Але це виявилось надто дорого, тому міська влада профінансувала спрощений проект реконструкції площі, розповідає керівник Рівненської філармонії Микола Орешко:

Те, що ми хотіли: щоб дерева, щоб лавочки були. За фонтан ми думали, що зробимо, щоб просто стікало. Скульптура таки буде, але без мушлі – буде арфа.

Коли саме встановлять арфу, наразі ще невідомо. Крім того, ремонтуватимуть і саме приміщення філармонії. Також вже готовий до запуску годинник на фасаді органного залу.

Його ремонтували більше року, а зараз лишилось тільки налаштувати на ньому правильний час. Годинник гратиме класичну музику замість бою курантів щогодини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень