Рівненська філармонія запрошує майбутніх мам та родини з немовлятами на особливу програму

Baby musik у Рівному вже завтра

Зазвичай батьки обирають музику для свого малюка на свій смак. Але дитячі психологи і лікарі рекомендують все-таки обирати для прослуховування як фон у кімнаті класичну музику або призначену спеціально для дітей. Так само малюкам рекомендують музику зі звуками природи, релаксаційні композиції.

Діти, які чу­ли му­зи­ку в період внутрішньоутробного роз­вит­ку, швид­ше інших по­чи­на­ють ре­а­гу­ва­ти на зву­ки, пізнавати мелодії. У них кра­ще роз­ви­не­на пам`ять.

Вагітність - це при­го­лом­ш­ли­вий шанс впли­ну­ти на інтелект, творчі та музичні здібності вашої ди­ти­ни, сти­му­лю­ва­ти її пізнавальний і емоційний роз­ви­ток.

Слухайте музику, насолоджуйтеся життям разом із своїми дітками.

27 квітня в малій залі філармонії (Драгоманова, 20) програма «Музична терапія» за участю струнного ансамблю «Концертіно». Гість проекту - головний лікар пологового будинку Рівненської міської ради Сергій Сулімовський.

Ведуча: Лілія Майорова

Початок заходу о 16.00 год. Кількість місць обмежена!

Попередній запис за номером – 26-86-09, 43-01-50

Ціна квитка – 40 грн. Для сімейної пари – 60 грн.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень