У Рівному пенсіонерка віддала телефонним шахраям майже 80 тисяч гривень

Зловмисник представився працівником поліції

У тенета аферистів потрапила 75-річна рівнянка. За «непритягнення» сина до кримінальної відповідальності матір ошукали на 79 тисяч 800 гривень.

«Уранці на мобільний телефон жінки надійшов дзвінок. Незнайомий чоловік представився працівником поліції та повідомив, що з вини її сина сталася ДТП та йому загрожує кримінальна відповідальність. Однак уникнути її можна за винагороду. Тож налякана матір перерахувала на два номери мобільних телефонів у загальному шість тисяч гривень, а на банківську картку — 73 тисячі 800 гривень. І лише в обідню пору жінка зателефонувала синові, який перебував увесь цей час удома», – повідомили у відділі комунікації нацполіції Рівненщини.

За фактом заволодіння чужим майном шляхом обману чи зловживання довірою відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у виді штрафу в розмірі 850 гривень або обмеження волі на строк до трьох років.

Правоохоронці укотре просять і застерігають громадян, у разі надходження сумнівної інформації, пов’язаної із необхідністю перерахунку грошей, зверніться одразу до поліції за номером телефону «102» та відразу з’ясуйте, де в цей момент перебувають ваші рідні та близькі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень