Першу пральню відправили в зону АТО з Рівненщини

Рівненські залізничники на замовлення військових облаштували мобільну пересувну пральню

У спеціальному автомобілі  встановили дві пральні машини, дві сушарки та резервуари для води на півтори тисячі літрів. Аби набрати воду, до пральні  підключили  насоси з фільтрами, щоб  поповнювати їх вже очищеною водою з річки, колодязя чи озера.  Живлення буде забезпечувати генератор. 

Пральня обслуговуватиме бійців на передовій, і курсуватиме від одного до іншого підрозділу на Луганщині. Військові кажуть, це перша така пральня, адже в АТО хлопцям доводиться прати одяг вручну, а такий комплекс значно полегшить будні військових. 

Говорить Анатолій Прошин, начальник прес-служби управління ОК «Захід»:

Якщо баня, де помитися, солдату вже організована у зводних опорних пунктах, то з пранням форми це проблема. Це буде перший комплекс з 4, які направляються від залізниці туди. І це буде велика допомога.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень