У Рівному нагородили автора детективу для аудиторії «18+» (ФОТО)

У Рівному визначили переможця літературної премії імені Уласа Самчука.

Із шести книг-претендентів шляхом таємного голосування найбільше голосів набрав детектив з елементами психоаналізу Ірини Баковецької-Рачковської «Пластилін».

Книга, над якою письменниця працювала сім місяців, розрахована на молодіжну аудиторію з поміткою «18+», розповіла письменниця:

Твір передбачає багато психологічних роздумів. Він дуже брутальний, можливо, не відповідає класичним нормам української літератури. Там БДСМ, ЛГБТ. Це книга «18+». Але там не звинувачується жодна точка зору.

 

У детективі немає порнографії, великої еротики. Просто виходить, що наше суспільство не є таким чистим і прозорим, як ми б те хотіли бачити.

За свою творчу роботу, окрім диплома і нагрудного знака, письменниця отримала 14 тисяч гривень.

Детектив «Пластилін» можна придбати у книгарні «Буква» або в мережі Інтернет.

Прочитати уривок із детективу можна тут.

До слова, премію у галузі літератури заснували у Рівному у 2013 році. Премія є персональною, присуджується авторові один раз за життя. Міську літературну премію присуджують щорічно до дня народження письменника, який відзначають 20 лютого.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень