Гроші на світло біля школи вимагають у Рівному

Прийшли з цим до депутатів міськради

Проблему поганого освітлення у вечірній час біля школи №22 на засіданні бюджетної комісії від імені мешканців чотирьох будинків порушила голова ОСББ «Льон, 9» Зоряна Приварська:

Торік був проєкт освітлення. Підходив до школи №22. Його частково виконали. Ми зверталися до «Міськсвітла» з цього приводу. «Міськсвітло» сказало, що є проєкт такий, тільки він чомусь зупинений, немає грошей. Якщо ви доб’єтеся грошей, ми хоч зараз починаємо роботу.  

Зоряна Приварська пригрозила депутатам, що якщо не дадуть гроші, то на сесію міськради прийде не сама, а мешканці всіх чотирьох будинків поблизу школи.

Зоряна Приварська

Начальник управління житлово-комунального господарства Ярослав Сахнюк підтвердив, що був проєкт на освітлення на 1,5 млн грн, але з бюджету дали лише 400 тисяч. Тому справа і не завершена. 

Деякі депутати радили мешканцям чекати наступного року і подавати цей проєкт на Громадський бюджет, як це зробила школа №13. Інші ж казали, що так робити не можна.

Але голова ОСББ вимагала вже дофінансувати те, що не було зроблено. Тож комісія вирішила розглянути це питання на наступному засіданні, коли переглядатимуть залишки зекономлених і невитрачених коштів. Тоді, мовляв, можливо, якісь гроші зможуть знайти.   

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень