У Рівному буде кілька дуобусних маршрутів, - Хомко (ФОТО)

Сьогодні в рейс вперше вийшов новий для Рівного вид транспорту - дуобус

Як ми повідомляли, він курсуватиме за маршрутом № 11 «вул. Енергетиків — Торгові центри (Енергетиків, Курчатова, Данила Галицького, Київська, Соборна, Дубенська, Олени Теліги, Вербова, Макарова, Дубенська, Соборна, Київська, Данила Галицького, Курчатова, Енергетиків)".

У міській раді переконують:

Тролейбус, який виготовили на замовлення міської влади, має багато переваг: кондиціонер, спеціальне опалення, низька підлога, пандус для зручності людей з особливими потребами, які пересуваються на візках. Крім того, він у разі потреби ще нахиляється в бік зупинки.

Тим часом, дуобусних маршрутів у Рівному буде два або навіть три:

від вулиці Олени Теліги по вулиці Вербовій, далі по Макарова, біля супермаркетів, по вулиці Дубенській і Соборній, а звідти один до кладовища «Нове»,

інший до зоопарку.

Якщо на повну потужність запрацює Рівненський аеропорт, то доцільно було б прокласти маршрут ще й до аеропорту.

Для того, аби впевнитись, що білоруський дуобус сподобався мешканцям, міський голова пообіцяв провести відповідне опитування.

Нагадаємо, інформація про появу дуобуса у Рівному викликала різні емоції у рівнян, ще навіть на етапі довезення його у наше місто.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень