У Рівненського ЦНАПу з`явиться конкурент - на Дубровиччині

На його створення об’єднаній громаді європейські організації виділили 20 тисяч доларів - в рамках співпраці з проектом ЄС/ПРООН

На створення ЦНАПу на Дубровиччині, в об’єднаній територіальній громаді в селі Миляч, об’єднаній громаді європейські організації виділили 540 тисяч гривень, точніше, 20 тисяч доларів - в рамках співпраці з проектом ЄС /ПРООН, спрямованого на місцевий розвиток. Це - 80% від вартості проекту, решту 20% очікується залучити з обласного та сільського бюджетів. Попередньо узгоджено, що обласна рада надасть 50 тисяч, ще 55 тисяч гривень – сільський бюджет. За словами координатора ресурсного центру громад у Рівненські області Ольги Кашевської, європейці вперше фінансують такий проект:

 

 

До слова, реконструкція Рівненського ЦНАПу обійшлася в 20 разів дорожче.

Загалом, за словами Ольги Кашевської, цьогоріч на Рівненщину вдасться залучити понад 3,5 мільйони гривень інвестицій. На відміну від попереднього року, цьогоріч, окрім сільських проектів (за кошт яких переважно міняють вікна в освітніх закладах та встановлюють вуличне освітлення) до фінансування включено також і міські проекти, спрямовані на реалізацію проектів ОСББ у сфері ЖКГ. Для партнерства в цьому напрямку були відібрані Дубно та Костопіль, в яких планується зреалізувати 11 проектів, серед яких і електронне врядування та Smart City. На це європейські грантові організації також надають 80% від потреби, але не більше 20 тисяч доларів. Запускати цей проект планують з червня цього року і в Дубно, і в Костополі, - додав координатор проекту Петро Вахнюк.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень