Європа витратить гроші на ЦНАПи Рівненщини

Під модернізацію потрапили центри у Рівному, Дубно та Кузнецовську

Рівненська облдержадміністрація долучилася до проекту ЄС щодо модернізації Центрів надання адміністративних послуг.  Про це розповів директор департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Ігор Тимошенко.

Загалом, проект планують втілювати у Рівненській, Волинській та Львівській областях. Для нашої області передбачені кошти у розмірі 3 мільйонів 800 тисяч гривень. Крім того, з міських бюджетів на ці потреби піде 1,5 мільйони гривень, оскільки співфінансування є умовою для надання європейських грошей, - зазначив Тимошенко.

Зокрема, за ці кошти планують розширити рівненський Центр надання адмінпослуг. А саме – відкрити філію ЦНАПу на вулиці Лермонтова. Це дасть змогу зменшити час перебування відвідувачів у черзі та збільшити їх кількість. Крім того, зросте і перелік послуг.

Якщо нині рівненський ЦНАП може прийняти близько 800 людей в день, то після відкриття філії отримати адмінпослуги зможе 1200 відвідувачів в більш комфортних умовах, - додав Ігор Тимошенко.

В Дубно та Кузнецовську модернізують вже діючі Центри. Загалом, гроші будуть направлені на ремонтно-будівельні роботи, закупівлю оргтехніки та меблів.  Модернізація ЦНАПів підвищить ефективність їхньої роботи, зокрема, можливість обслуговувати більшу кількість людей. 

За словами Ігора Тимошенка, проекти планують завершити до жовтня цього року.  Крім цього, триватиме робота над створенням регіонального порталу адміністративних послуг. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень