ЄС продовжує санкції проти росіян

Комітет постійних представників країн ЄС (COREPER) продовжить на півроку санкції відносно 146 фізичних та 37 юридичних осіб з Росії та України.

"Так, COREPER прийме завтра таке рішення, і, я думаю, що Рада ЄС його затвердить 10 березня", - повідомило агентству "Інтерфакс" європейське дипломатичне джерело.

За його словами, зі списку осіб, яких в ЄС вважають винними в діях, які підривають або загрожують територіальної цілісності, суверенітету і незалежності України, виключені три померлих за час дії обмежувальних заходів людини. Ці адресні санкції означають заморожування коштів осіб та організацій, внесених до "чорного списку", в банках країн Євросоюзу і заборона на візи для в'їзду в Євросоюз.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень