У Рівненській області затримали чергового хабарника у погонах

Працівники прокуратури та СБУ напередодні  викрили начальника одного із підрозділів Березнівського відділення Національної поліції під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 1 тис. грн. Саме таку суму майор поліції одержав від приватного підприємця за неперешкоджання його господарській діяльності. Затримання  на гарячому березнівських поліцейських відбувається не вперше ,– каже речниця обласної прокуратури Людмила Суржук:

Це не перший випадок у цьому році, коли прокуратура спільно зі Службою безпеки України викриває у цьому районному відділенні корупціонерів. Зокрема, вже чекає на вирок суду слідчий поліції, який обвинувачується в одержанні від громадянина неправомірної вигоди у сумі 2 тис. грн.

Обох поліцейських, слідчого та керівника підрозділу, затримано під час вчинення злочину на тому ж самому місці - біля приміщення районного відділення поліції, – кажуть у прокуратурі. Нагадаємо, на вихідних біля центрального універмагу у Рівному було затримано поліцейського, що отримав частину хабара у сумі 4 тисячі гривень. Всього рівненський поліцейський вимагав 12 тисяч гривень за непритягнення підозрюваного до кримінальної відповідальності за крадіжку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень