Оцінити роботу та вплинути на комунальників можна онлайн

Оцінити рівень публічності комунальних підприємств Рівного відтепер може кожен охочий, просто перейшовши за посиланням kprating.info/rivne/.

Про це інформує громадська організація «Центр суспільних дій «СІВІТАС».

«На сайті рівняни можуть оцінити роботу кожного комунального підприємства. За посиланням також доступна інформація про проект «Рейтинг публічності комунальних підприємств», новини розробки проекту, найцікавіші прецеденти, виявлені в процесі роботи активістами, рейтинги публічності комунальних підприємств Рівного та інших міст України та «Положення про відкритість комунальних підприємств», – зазначено в повідомленні.

Проект «Рейтинг публічності комунальних підприємств» є всеукраїнським.

Першим етапом його реалізації стало навчання громадських активістів із семи міст України: Рівного, Івано-Франківська, Ужгорода, Тернополя, Львова, Хмельницького, Луцька.

Завершальним етапом розробки проекту стане рішення про відкритість комунальних підприємств, яке активісти передадуть у місцеві ради та оприлюднять у вільний доступ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень