У рік собаки власник 400 велетнів–мастифів у Рівному хоче 25 000 000 грн

Влада ж області хоче його і собак – позбутися. Бо «є інвестор на Радіозавод»

У четвер, 18 січня, відбудеться розгляд скарги власника розплідника мастифів, що розташувався посеред міста, на території колишнього Радіозаводу. 

Суд розглядатиме апеляцію Юрія Бойка на рішення міської ради про виселення звідти тварин.

Про те, що розплідник мастифів виселять з території радіозаводу, стало відомо ще понад два роки тому.

Нещодавно нараду з цього приводу збирав голова ОДА.

Олексій Муляренко повідомив, що підприємець Юрій Бойко подав апеляцію на рішення суду, яким ще в жовтні 2016 року зобов’язали прибрати тварин. Суд має відбутися 18 січня.

Підтвердження цьому журналісти Радіо Трек знайшли на сайті Апеляційного суду Рівненської області.

В Єдиному державному реєстрі судових рішень можна переглянути більше про цю справу. Зазначено, що засідання заплановане на 11:15. Суд знаходиться на вулиці Шкільній у Рівному.

Однак, ще Юрій Бойко завтра вимагатиме відшкодування понад 25,5 мільйонів гривень. Позивається за цим до Регіонального відділення Фонду держмайна України у Рівненській області. Мотивує свої вимоги Юрій Бойко тим, що, нібито, таку суму він сплатив за пакет акцій заводу на час подання позову. 

Це засідання заплановане на 10:00 годину у Господарському суді на вулиці Набережній у Рівному. 

Інші акціонери Радіозаводу називають такі дії махінаціями, говорить голова ради Громадської організації «Рівне-Радіозавод» Олександр Копійчук, який працював на заводі з 1982 року:

- Це махінації пана Бойка. Він там вкрав не на 25 мільйонів, а, уявіть собі, на 22 мільярди, якщо перевести все це в долари. Там скажена сума! Там один станок коштував півмільйона доларів. Один станок. І ці суди зараз проводять на початку року, коли люди всі у відпустках, таке інше. Це робиться цим шахраєм Бойком. Я не боюся цього слова називати.

Відповідач в особі Фонду держмайна намагатиметься довести, що позов Юрія Бойка є безпідставним.  

Крім того, позивач у цій справі просить суд про відтермінування сплати судового збору.

Так чи інакше, ці справи важливо владнати якнайшвидше, адже для Радіозаводу уже з’явився інвестор, який готовий створити тисячу робочих місць.

Про це Радіо Трек повідомив заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко:

- Ведуться такі переговори з інвестором. Це виробник кабельної продукції для автомобілів. І є зацікавленість у виробничих корпусах цього заводу. Назви інвестор воліє не озвучувати, але, справді, це одна з тих, які відкриваються нині у Західній Україні. Якраз Радіозавод – це ідеальний майданчик для нього, для розміщення такого виробництва. Створення тисячі робочих місць на території Рівного – це вже достатня причина для того, щоб цьому інвестору сприяти у всіх його починаннях.

З його слів, представники облдержадміністрації теж будуть присутні на завтрашніх судах.

Підтримки в активної громади Рівного просить і громадська організація Радіозаводу.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень