Розплідник мастифів у Рівному виселять

Історія з незаконним розплідником мастифів підприємця Юрія Бойка набула нового розвитку

Як уже повідомляло Радіо Трек, напередодні стало відомо, що його собак дискваліфікували від участі в заходах Кінологічної Спілки України. Довічно виключили зі Спілки і Юрія Бойка, крім того, його дискваліфікували від ведення племінної діяльності без права передачі собак у співволодіння чи оренду. Оскільки мастифи разом зі своїми власниками «завдали великої шкоди кінологічній діяльності спілки». На думку міського голови Рівного, це рішення відіграє значну роль:

 

- Думаю, це буде найбільший ефект, тому що ці собаки продаються за великі гроші і якщо в них немає відповідного сертифікату чи щось, то, думаю, це дуже великий удар по бізнесу. Ми не проти, щоб в нього був бізнес, але не в нашому місті.

 

Ймовірно, розплідник все ж прикриють, адже, як повідомив міський голова Володимир Хомко, місто виграло суд, тож приміщення Радіозаводу, у якому розміщений розплідник, Бойко і його собаки мають покинути:

 

- Ми виграли суд, що він пішов з нашої землі. Бо Радіозавод, хоч державний, але розташований на нашій землі. І це рішення також дієве. Тому все в комплексі і я думаю, життя ми йому зіпсуємо. Я думаю, він ще буде апеляцію подавати, але якщо не подасть апеляцію чи програє, то виконавча служба повинна його звідти видворити.  

 

Нагадаємо, проти розведення собак неодноразово протестували мешканці вул. Д. Галицького. А один з мастифів ледь не загриз до смерті рівнянина.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень