Сьогодні у Рівному судитимуть патрульних поліцейських

Позов на них подав колишній очільник Головного управління юстиції Рівненщини Степан Данилюк

Звільнений начальник управління юстиції Степан Данилюк судився за поновлення на посаді. А коли отримав відповідне рішення суду, у червні цього року прийшов в управління юстиції, де вже на той момент був призначений інший керівник - Іванна Смачило. Що там за шарпанина через такий конфуз відбувалася у приміщенні управління - хтозна. Але прес-секретар управління викликала поліцейських. А через якийсь час Іванна Смачило у Фейсбук повідомила, що "Степан Данилюк не стримався та підняв руки на молоду працівницю, секретаря". 

Степан Данилюк тоді мав інше пояснення. Мовляв, як писав http://press-centr.com/, конфлікт виник, бо він висловив обурення тим, що керівництво управління до нього і до ще одного поновленого на посаді працівника ставиться, "як до піддослідних мишей, яких запускають у клітку і закривають за ними двері, а потім випускають і теж закривають". Таке порівняння у нього виникло тому, що йому зі ще одним поновленим працівником виділили кабінет "більше подібний не на робоче місце, а на камеру попереднього утримання", що їм не надали ключі від кабінету, а коли вони повернулися з обіду, виявилося, що у ньому зачинені двері і в приймальні начальника управління - теж.

Cтепан Данилюк

Степан Данилюк нині звинувачує поліцейських, що вони діяли неправомірно, не відібрали пояснення в учасників конлфікту в управлінні, що поліцейських прибуло забагато на виклик тощо. Подробиці цієї справи можна буде почути сьогодні з 10 години під час засідання у Рівненському окружному адміністративному суді, що на вулиці 16 Липня у Рівному. 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень