Майже 30 тисяч гривень компенсації за вкрадену інтелектуальну власність відсудив рівненський музикант

Мова йде про лідера гурту «От вінта» Юрія Журавля, відомого ще й своїми художніми талантами

Юрій Журавель виявив, що розроблений ним шеврон для Євромайдану ( на фото), на якому зображений ангел з мечем, без дозволу продають через інтернет та магазин підприємця, беручи за нього близько 30 гривень. І звернувся до патентного повіреного України Юрія Трачука за допомогою. Щоб зафіксувати факт продажу шеврона, була здійснена контрольна закупка товару. І до підприємця, який заробляв з допомогою чужої інтелектуальної власності, подано судовий позов.

Подробиці розповідає патентний повірений України Юрій Трачук:

Підприємець-порушник…Місце знаходження його – у Святошинському районі міста Київ. Відповідно. І київський суд цього району розглядав судовий позов. Підприємець на виклики до суду не з’являвся, жодних пояснень не надавав, у зв’язку з цим було  прийнято заочне рішення про задоволення позову і стягнення з нього компенсації у розмірі 29 тисяч гривень. Взагалі, Юрій Журавель дуже болісно ставиться до таких випадків, коли використовують символіки Майдану.

Це рішення суду було минулого місяця. Але оскільки не оскаржене, то вже набрало чинності. Підприємець ще компенсацію Юрію Журавлю не сплатив. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень